Het laatste nieuws


MIA/Vamil op Triomatic automatische voersystemen

Het automatisch voersysteem Triomatic van Trioliet is opgenomen in de milieulijst en valt onder de MIA/Vamil-regeling. Dat betekent belastingvoordeel bij de aanschaf van het Triomatic automatisch voersysteem. De Vamil-regeling biedt de mogelijkheid 75% van de investering op een willekeurig moment…

lees meer

Open Banendagen 5 en 7 februari

Kom langs om op een informele manier kennis te maken met Trioliet. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en je hebt de kans om toekomstige collega’s en leidinggevenden te spreken in een ontspannen sfeer.

Je bent van harte welkom op dinsdag 5 of donderdag 7 februari '19 tussen 16:00 - 20:00…

lees meer

Voerdemo op vrijdag 1 februari 2019

In samenwerking met onze dealer Roeters Landbouwmechanisatie organiseren we op vrijdag 1 februari een voerdemonstratie met onze Triotrac zelfrijder (20 m3) en de voermengwagen Solomix 3 3000 VLH-8 New Edition (30m3) in combinatie met de Triomaster S kuilsnij-laadbak.

Kom op vrijdag 1 februari 2019…

lees meer

NIEUW! Triomatic voerrobot op accu

Geen rail nodig!

Trioliet presenteert zijn nieuwe voerrobot, de Triomatic WB 2 250 op accu. De Triomatic WB 2 250 beweegt zich op wielen door de stal en over het erf zonder stroomrail. De robot volgt zijn route via een inductiedraad of transponders in de vloer.

De nieuwe voerrobot is een…

lees meer

Nieuw: Solomix 3 New Edition mengwagens voor de grotere veebedrijven

Wij presenteren, als aanvulling op de huidige reeks 3-vijzel voermengwagens, een nieuwe serie; de Solomix 3 New Edition met een capaciteit van 27, 30 en 34m3. Met deze nieuwe serie voermengwagens richten we ons  op de grotere Europese rundveebedrijven vanaf ca. 180 koeien (GVE). 

We hebben al…

lees meer

Trioliet zelfvoorzienend in elektriciteit dankzij 4.400 zonnepanelen

Op het dak van de Trioliet fabriek in Oldenzaal zijn de afgelopen weken 4.400 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee is Trioliet vrijwel zelfvoorzienend in elektriciteit. Het zonnepanelendak van ca.10.000 m2 is één van de grootste installaties in Oost-Nederland. Evelien Zinkweg, wethouder duurzaamheid…

lees meer

Geheel of gedeeltelijk gemengd voeren?

Eén goed gemengd basisrantsoen met zo min mogelijk variatie in samenstelling. Dat is waar het allemaal om draait bij de TMR-voerstrategie. Om de vruchten te plukken van een goede TMR-strategie zijn er echter wel een aantal voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

lees meer

Magneet in mengwagen voorkomt scherp-in

Naar schatting raken jaarlijks zo’n 12.000 koeien gewond door het eten van zwerfafval dat in hun voer terecht is gekomen. Nog eens vierduizend koeien overlijden als gevolg van scherp-in. Er is een oplossing; magneten in de voermengwagen.

lees meer

Video: Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen?

Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen om de beste mengkwaliteit te krijgen? Hoe voorkom ik hoge onderhoudskosten? Deze video geeft antwoord op die vragen.

lees meer

Meer geiten, minder werk

Geitenhouder Bart Smolders heeft een duidelijke strategie voor het bedrijf. Hoewel groeien momenteel niet mogelijk is, heeft hij een paar jaar geleden al besloten om toekomstgericht te ondernemen.

lees meer

Open Banendagen 25 en 29 januari 2018

Wil je in een informele sfeer meer te weten komen over ons bedrijf en de openstaande vacatures? Kom dan naar onze Open Banendagen op donderdag 25 en maandag 29 januari a.s. van 16.00 tot 20.00 uur. Locatie: Kleibultweg 59 in Oldenzaal.

Door middel van een rondleiding informeren we je over ons…

lees meer

Allereerste Triotrac na 9,5 jaar en 21.000 werkuren met pensioen

Na 9,5 jaar trouwe dienst en met 20.797 arbeidsuren op de teller(!) gaat deze Triotrac zelfrijdende voermengwagen met pensioen.

lees meer

Cees Liet, medeoprichter van Trioliet, overleden

Cees Liet, één van de drie oprichters van Trioliet, is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Losser. De Twentse ondernemer was al geruime tijd ziek en overleed zaterdag thuis in het bijzijn van zijn familie. 

Samen met zijn broers Fred en Max was Cees Liet de oprichter van…

lees meer

Mechanisatiebedrijf De Bruijn beste dealer van Trioliet zelflaadtechniek

Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn uit Lexmond kreeg deze week een Certificaat van Waardering overhandigd door Trioliet. Het mechanisatiebedrijf ontving de onderscheiding omdat het Nederlands beste Trioliet dealer is op het gebied van zelflaadtechniek. Al jarenlang loopt de firma voorop in de…

lees meer

NIEUW: Trioliet Feeding Experience App

Beleef de Trioliet Feeding Experience!

lees meer

Voerdemo 17 oktober in Zandhuizen

Dinsdag 17 oktober a.s. organiseert onze dealer Kuperus Oudehorne een voerdemonstratie met onze zelfrijdende voermengwagen Triotrac, de 20-kuubs voermengwagen Solomix 2 1800 VLL-B New Edition en de Triomaster S kuilsnij-laadbak bij Schep Holsteins in Zandhuizen (Friesland).

Programma dinsdag 17…

lees meer

TFM Tracker Basic: een eerste stap in voermanagement

TFM Tracker™ (Trioliet Feed Management) is een voermanagementsysteem dat melkveehouders een totaaloplossing biedt om het voerproces te beheersen en tegelijk de voerefficiëntie en melkproductie te verbeteren. Trioliet presenteert nu TFM Tracker™ Basic, de nieuwe instapversie van TFM Tracker™ Dairy. 

lees meer

Demo zelfrijdende voermengwagens

Woensdag 11 oktober a.s. organiseert onze dealer Tjitte de Wolf er een voerdemonstratie van onze zelfrijdende voermengwagens Triotrac en Smartrac bij Mts. de Vries in Friesland.


Programma woensdag 11 oktober

13:00 uur                         Inloop/ontvangst

13:30 uur                       …

lees meer

Betere mengkwaliteit door goede laadvolgorde

Mts. Versteeg ziet veel voordelen na advies over inzet voermengwagen bij gemengd voeren

lees meer