Het laatste nieuws


Kuilvoersnijder van Trioliet beste uit de test

De kuilvoersnijder Turbobuster TU van Trioliet komt als beste uit de Boerderij kuilvoersnijdertest*. De uitvoerige test toonde aan dat het voorkomen van broei vooral in de details én de snijsnelheid zit.

lees meer

Stationaire menger met heavy duty opvoerketting

Deze Solomix stationaire voermenger heeft extra brede Pro XL opvoerketting met een zeer hoge capaciteit. Het rantsoen wordt met hoge snelheid verwerkt.

lees meer

Minder restvoer met Triomatic automatisch voersysteem

Omdat het steeds lastiger wordt om goed personeel te vinden is de familie Deiman volledig overgegaan op automatisering. Naast een melkveebedrijf hebben zij ook een akkerbouwtak met ongeveer 100 hectare. Ze doen vrijwel al het werk zelf dus we willen graag met beperkte arbeid het werk rondkrijgen.

lees meer

Op deze posities plaats je messen in je mengwagen het beste

Voor een goed mengresultaat is het belangrijk dat de juiste messen op de juiste posities gemonteerd worden. Zo vraagt de verwerking van ronde balen bijvoorbeeld lange i.p.v. korte messen op bepaalde posities.

lees meer

30 kuubs voermengwagen met Shifttronic 3-speed uitgeleverd aan "Westerkamp-Holsteins" in Shirtingen (Sleeswijk-Holstein/D.)

De familie Saß-Hauschildt heeft gekozen voor een voermengwagen van 30 cbm. Waarom kozen ze voor een Trioliet voermengwagen?

lees meer

Perfect mengsel met lichte trekker en grote voermengwagen

Shifttronic powershift maakt de combinatie van een kleine tractor en een grote voermengwagen mogelijk. Hoewel melkveehouder Eigil Miang de relatief lichte trekker Case IH Maxxum met 140 pk heeft, koos hij toch voor een volumineuze 46-kuubs voermengwagen.

lees meer

Verbeter de voernauwkeurigheid met geautomatiseerde stationaire voermenger

Bij Vir-Clar Farms hebben ze de voertijd met ongeveer 2 tot 3 uur per dag weten te verkorten door automatisering in hun voordeel te laten werken. Bekijk het interview.

lees meer

Kerstgroet

Wij wensen iedereen fijne Feestdagen en een mooi en gezond Nieuwjaar!

lees meer

Nieuwe zelfrijdende voermengwagen: Triotrac M

Maak kennis met de Triotrac M, onze nieuwe zelfrijdende voermengwagen. Deze 14 m3 zelfrijder heeft één verticale vijzel en een snijd- laadsysteem met invoerrotor om het voer in de mengkuip te laden. Dit unieke inbrengsysteem zorgt dat er schoon wordt gewerkt en er geen kostbare voercomponenten…

lees meer

Productlancering: 22 oktober 2020

Zet in je agenda: 22 oktober 2020. Abonneer je op het Trioliet YouTube-kanaal en onze nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat je de productlancering van dit jaar niet mist. Het online evenement vindt plaats op YouTube dus zorg dat je je abonneert om eraan herinnerd te worden. Ga naar ons YouTube kanaal

lees meer

Indrukwekkend melkveebedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten

Dit is Marmum Dairy Farm in de Verenigde Arabische Emiraten, vlak bij Dubai. Het bedrijf heeft 4200 Holstein koeien en produceert 52,5 miljoen liter melk per jaar. Er wordt gevoerd met twee stationaire mengers van Trioliet. 

lees meer

Open Banendagen 24 en 25 juni 2020

Kom langs om op een informele manier kennis te maken met Trioliet. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en je hebt de kans om toekomstige collega’s en leidinggevenden te spreken in een ontspannen sfeer.

lees meer

Kaas voor de voedselbank

Trioliet schenkt alle cliënten van de voedselbank Oldenzaal/Dinkelland en Losser een kilo kaas van Zuivelboerderij Kaamps uit Deurningen. Het zijn onzekere tijden voor veel mensen, ook voor melkveehouders wereldwijd. De melkprijzen dalen in rap tempo en in sommige landen zijn veehouders zelfs…

lees meer

Elke hap is hetzelfde

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

Meer stabiliteit over de hele koppel

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

“Het voeren gaat in elk geval gewoon door”

Berthold en Nina Altemeyer uit het Duitse Salzbergen hebben een stierenmestbedrijf met 360 stieren en voeren met een Triomatic T30 automatisch voersysteem.

lees meer

Compact TMR voeren

Compact voeren lijkt een oplossing te bieden in de strijd tegen selectie. Maar wat is compact voeren precies en hoe pas je het toe in de praktijk?

lees meer

Frits Anema wordt sales director bij Trioliet

Op 1 mei 2020 start Frits Anema als sales director/commercieel manager bij Trioliet. Frits Anema wordt verantwoordelijk voor activiteiten op de Sales en Aftersales afdelingen, waaronder Verkoop, Marketing, Productmanagement, Public Relations, Spare Parts en Service. Deze taken neemt hij over van de…

lees meer

Een bloemetje voor onze medewerkers

De wereld gaat zwaar gebukt onder de coronacrisis en dus kan iedereen wel een beetje vrolijkheid gebruiken. Met die gedachte neemt Trioliet deel aan de actie “Tulpen voor Voedsel”. Hiermee willen we de bloemenbranche, één van de vele branches die het momenteel erg zwaar heeft, een steuntje in de rug…

lees meer

Corona maatregelen

Ook wij volgen de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus op de voet en hebben enorm veel respect voor iedereen die werkt in de zorg, het onderwijs, bij veiligheidsdiensten en in andere cruciale beroepen. Zij maken het leven in deze bizarre tijd mogelijk, voor ons allemaal. 

Uiteraard treft…

lees meer