Hoe werkt de Trioliet Feeding Experience App?

  1. Download de gratis Trioliet Feeding Experience App! www.trioliet.nl/apps (beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store). 

  2. Download in de app de video die je wilt zien door op de knop met het pijltje te klikken. Wacht tot de video in zijn geheel gedownload is, je kunt dit zien aan de rode cirkel die langzaam volloopt. Als de rode cirkel helemaal rond is, is de download klaar.

  3. Klik op de VR bril knop in het topmenu

  4. Plaats je smartphone in een cardboard of een VR bril, zorg dat het midden van het gesplitste videoscherm overeenkomt met de middenlijn van de bril.

  5. Kijk door de VR bril en plaats de stip op de Play knop om de video af te spelen.

  6. Geniet van de VR beleving!

 

Problemen oplossen:

  1. Heb je geen VR bril? Beweeg dan met je vinger over het scherm of beweeg je smartphone van links naar rechts en andersom voor een ultieme 360° video ervaring. 

  2. De video speelt niet af. Zorg dat je de video hebt gedownload door op de knop te drukken met het pijltje dat naar beneden wijst. 

  3. Is het beeld zwart? Check dan of de video wel (helemaal) gedownload is. Is dat wel het geval, ga dan bovenin de app naar het Menu > Settings en kies voor een lagere beeldkwaliteit.

Mochten bovenstaande tips niet helpen, stuur dan een e-mail naar info@trioliet.com.