menu

Stageplekken en afstuderen

Stage en afstuderen is een spannende tijd voor elke student. Daarom is het belangrijk dat je ergens stage loopt waar je genoeg mogelijkheden krijgt, zelfontplooiing gestimuleerd wordt en voldoende begeleiding krijgt. Dit kan bij Trioliet.

Wij bieden verschillende stage- en afstudeerplekken aan op verschillende gebieden en niveaus. Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf en kunnen dus verschillende stageplekken bieden op mbo niveau, bol en bbl. Hiernaast hebben wij verschillende stageplekken en afstudeeropdrachten op hbo en universitair niveau. Ieder jaar komen veel studenten bij Trioliet om zichzelf te ontwikkelen.

Wij bieden stages aan op de volgende vakgebieden:

 

  •       Techniek
  •       Werktuigbouwkunde               
  •       Logistiek
  •       Commercie 
  •       Facility
  •       Kwaliteitsmanagement
  •       PR/Marketing

 

Wat bieden wij?

Bij Trioliet zijn er veel mogelijkheden om een invulling te geven aan jouw stage of afstudeerproject. Zoek je een opdracht waarbij je brede praktijkervaring moet opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij Trioliet is het allemaal mogelijk en je krijgt hier gepaste begeleiding bij.

De medewerkers van Trioliet

Wist jij dat veel van onze collega’s begonnen zijn als stagiair? Als een echt Twents bedrijf, heerst hier een nuchtere, hardwerkende maar ook gezellige sfeer. Trioliet is een informeel bedrijf die veel zorg draagt voor zijn medewerkers, en dit is ook te merken. Trioliet heeft medewerkers die bereid zijn net dat kleine stukje extra te doen voor het bedrijf.

Lijkt stagelopen bij Trioliet jou wat? Klik op de onderstaande knop om een overzicht te krijgen van openstaande stages en afstudeerprojecten. Staat hier niet bij wat jij zoekt? Dan kun je alsnog contact met ons opnemen via solliciteren@trioliet.com. Misschien hebben wij alsnog plek voor jou!

Overzicht van stage- en afstudeerplekken

Coroporate brochure