Trioliet Apps

Hier zie je een overzicht van Trioliet apps die je kunt downloaden in de App Store en de Google Play Store. Op dit moment zijn er drie Trioliet apps beschikbaar. Ervaar zelf hoe het is om koeien te voeren met onze Triotrac zelfrijdende voermengwagen in de “Feeding Experience” app. De “Trioliet Fan” app geeft je een overzicht van alle berichten op onze Facebookpagina en de “Cab Control” app maakt communicatie met de weegindicator op de voermengwagen mogelijk. Bekijk de apps hieronder en download ze direct via de button.

Trioliet Feeding Experience App

App

Maak een virtuele voerbeurt met je smartphone en ontdek hoe het is om zelf achter het stuur van een zelfrijdende voermengwagen te zitten. Download de gratis Trioliet Feeding Experience App en bekijk de 360° VR video van onze Triotrac zelfrijdende voermengwagen. Download via de knoppen hieronder:

Trioliet Fan app

App

Mis geen enkel Facebook bericht van Trioliet! Je ontvangt een pushbericht als er nieuws op de tijdlijn van de Trioliet Facebookpagina geplaatst is. Je zult als een van de eersten nieuwe foto’s, verhalen en video’s van onze producten zien. Als echte Trioliet fan wil je deze gratis app niet missen.

Cab Control app

App

De Cab Control app communiceert met de weegindicator op de voermengwagen en geeft direct toegang tot de geprogrammeerde hoeveelheid voercomponenten. Maak het laadproces nog makkelijker, nauwkeuriger en efficiënter. Download via de knoppen hieronder: