Het laatste nieuws


Stansmes laat voerstructuur en kuilwand intact

Melkveehouder Jan Vlooswijk profiteert al ruim 20 jaar van zelfladende voertechniek. "Dit krijg je met een andere machine niet voor elkaar.”

lees meer

Automatische reductiekast voor kleinere voermengwagens

Kan tot wel 30% brandstof besparen

Dit is de Shifttronic 2-speed Compact, de jongste telg in de Shifttronic familie. Dit is een powershift voor de kleinere voermengwagens met een inhoud van 8 tot en met 24 kuub*. De reductiekast schakelt, onder last, automatisch op/af op basis van het gewicht in de…

lees meer

Maak je voermengwagen klaar voor de winter

We beschermen onszelf goed tegen de kou, maar hoe zorgen we dat ook de voermengwagen, één van de belangrijkste machines op een rundveebedrijf, klaar is voor de winter? Als je een voermengwagen niet voorbereidt op lage temperaturen kan er schade ontstaan die flink in de papieren kan lopen en dat wil…

lees meer

Melkveebedrijf het Ommerkanaal voert al 15 jaar automatisch

Petter is de veehouder die als pionier aan de wieg stond van de ontwikkeling van het eerste Triomatic automatisch voersysteem. Henry: “Het heeft ons meer gebracht dan we van tevoren ooit hadden kunnen bedenken.

lees meer

Vacature: Inkoop Manager

Je houd overzicht over de performance van de leveranciers en neemt de lead in strategische keuzes op het vlak van inkoop.

lees meer

Melkveehouder Kennton Benneth over zijn nieuwe Solomix 2 voermengwagen

Melkveehouder Kennton Benneth vertelt waarom hij koos voor een Solomix 2 voermengwagen.

lees meer

Boer’n Yoghurt voor de Voedselbank

In samenwerking met de Zuivelhoeve schenkt Trioliet in totaal 2.300 emmertjes Boer’n Yoghurt aan alle cliënten van de voedselbanken in Twente (Enschede, Losser, Hengelo, Almelo en Oldenzaal) en de voedselbank in Nordhorn (Dld.).

Maandag 23 augustus werd de eerste levering van 1.150 emmertjes Boer’n…

lees meer

Actie: Gratis weeginstallatie en voermanagement App

Profiteer van extra veel voordeel bij aanschaf van een Solomix 2 voermengwagen met een inhoud van 16 tot en met 28 m3.

lees meer

Stationaire menger met heavy duty opvoerketting

Deze Solomix stationaire voermenger heeft extra brede Pro XL opvoerketting met een zeer hoge capaciteit. Het rantsoen wordt met hoge snelheid verwerkt.

lees meer

Minder restvoer met Triomatic automatisch voersysteem

Omdat het steeds lastiger wordt om goed personeel te vinden is de familie Deiman volledig overgegaan op automatisering. Naast een melkveebedrijf hebben zij ook een akkerbouwtak met ongeveer 100 hectare. Ze doen vrijwel al het werk zelf dus we willen graag met beperkte arbeid het werk rondkrijgen.

lees meer

Op deze posities plaats je messen in je mengwagen het beste

Voor een goed mengresultaat is het belangrijk dat de juiste messen op de juiste posities gemonteerd worden. Zo vraagt de verwerking van ronde balen bijvoorbeeld lange i.p.v. korte messen op bepaalde posities.

lees meer

30 kuubs voermengwagen met Shifttronic 3-speed uitgeleverd aan "Westerkamp-Holsteins" in Shirtingen (Sleeswijk-Holstein/D.)

De familie Saß-Hauschildt heeft gekozen voor een voermengwagen van 30 cbm. Waarom kozen ze voor een Trioliet voermengwagen?

lees meer

Perfect mengsel met lichte trekker en grote voermengwagen

Shifttronic powershift maakt de combinatie van een kleine tractor en een grote voermengwagen mogelijk. Hoewel melkveehouder Eigil Miang de relatief lichte trekker Case IH Maxxum met 140 pk heeft, koos hij toch voor een volumineuze 46-kuubs voermengwagen.

lees meer

Verbeter de voernauwkeurigheid met geautomatiseerde stationaire voermenger

Bij Vir-Clar Farms hebben ze de voertijd met ongeveer 2 tot 3 uur per dag weten te verkorten door automatisering in hun voordeel te laten werken. Bekijk het interview.

lees meer

Kuilvoersnijder van Trioliet beste uit de test

De kuilvoersnijder Turbobuster TU van Trioliet komt als beste uit de Boerderij kuilvoersnijdertest*. De uitvoerige test toonde aan dat het voorkomen van broei vooral in de details én de snijsnelheid zit.

lees meer

Kerstgroet

Wij wensen iedereen fijne Feestdagen en een mooi en gezond Nieuwjaar!

lees meer

Nieuwe zelfrijdende voermengwagen: Triotrac M

Maak kennis met de Triotrac M, onze nieuwe zelfrijdende voermengwagen. Deze 14 m3 zelfrijder heeft één verticale vijzel en een snijd- laadsysteem met invoerrotor om het voer in de mengkuip te laden. Dit unieke inbrengsysteem zorgt dat er schoon wordt gewerkt en er geen kostbare voercomponenten…

lees meer

Productlancering: 22 oktober 2020

Zet in je agenda: 22 oktober 2020. Abonneer je op het Trioliet YouTube-kanaal en onze nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat je de productlancering van dit jaar niet mist. Het online evenement vindt plaats op YouTube dus zorg dat je je abonneert om eraan herinnerd te worden. Ga naar ons YouTube kanaal

lees meer