Het laatste nieuws

Trioliet opent Soft -en hardware Development Center (SDC) in Oldenzaal

Oldenzaal, april 2023 - Trioliet heeft onlangs haar nieuwe Soft- en hardware Development Centre (SDC) geopend in Oldenzaal. Het centrum stelt Trioliet in staat om geavanceerde software-oplossingen te ontwikkelen voor de groeiende reeks voerrobots, voerkeukens en geautomatiseerde stationaire voersystemen.

De investering in het nieuwe SDC sluit aan bij de ambitie van Trioliet om slimme, hoogwaardige oplossingen in feeding automation te ontwikkelen voor veehouders wereldwijd. Het SDC huisvest een team van hoogopgeleide soft -en hardware ingenieurs en automatiseringsspecialisten die softwareoplossingen ontwikkelen om innovatieve automatiseringsoplossingen te bieden aan onze klanten.

Maak het verschil voor veehouders wereldwijd door het bieden van slimme, hoogwaardige oplossingen in 'feeding automation'

Het Trioliet SDC huisvest niet alleen een permanente opstelling van alle mogelijke schakelkasten van  voerrobots, voerkeukens en stationaire mengers, maar ook alle elektronische componenten van o.a. de Triotrac zelfrijders en de Shifttronics 2- en 3 speed reductiekasten.
Hierdoor is Trioliet in staat om snel en efficiënt software updates en nieuwe software routines te testen en te ontwikkelen. De soft -en hardware wordt in eigen regie ontwikkeld. 

Daarnaast faciliteert het SDC de cloud -en telematica omgeving van Trioliet, waarmee Trioliet dealers op alle systemen kunnen inloggen en online de aangesloten machines kunnen volgen, servicen en up-to-date houden. Daarmee kunnen wij onze dealers en klanten beter ondersteunen.