Het laatste nieuws

Trioliet groeit naar 51.000 m2

Zaterdag 27 september werd het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van Trioliet. De komende maanden zal er een nieuw logistiek centrum en een nieuwe assemblagehal verrijzen op het ruim 51.000m2 grote bedrijfsterrein. 

De uitbreiding van 7.400 m2 werd officieel ingeluid door medeoprichter Cees Liet sr. en zijn vrouw Rita. Alle ruim 200 medewerkers en hun familieleden werden hiervoor uitgenodigd. Daarmee kwam het totaal aantal aanwezigen uit op meer dan 700 personen. Een mooie gelegenheid voor het personeel om aan familie te laten zien hoe de veevoermachines, die naar meer dan veertig landen ter wereld worden geëxporteerd, in Oldenzaal gemaakt worden.

Het familiebedrijf wordt tegenwoordig geleid door Robert Liet, zoon van medeoprichter  Cees Liet sr. die de firma in 1950 oprichtte samen met zijn twee broers (het trio Liet). Stond het bedrijf in de beginjaren nog bekend om hooiblazers en kuilvoersnijders, tegenwoordig worden er wereldwijd (zelfrijdende) voermengwagens en automatische voersystemen verkocht. Veehouders produceren steeds efficiënter waarbij de eisen en wensen die ze aan hun voermachines stellen steeds hoger worden. Hierdoor stijgt de vraag naar machines met een hoge capaciteit en zullen veehouders steeds meer automatiseren. Trioliet is in meer dan zestig jaar uitgegroeid naar wereldspeler en totaalaanbieder op het gebied van voertechniek.