Het laatste nieuws

Op bezoek bij een trouwe Trioliet Solomix klant in Frankrijk

Aflevering van de Trioliet Solomix 2 1600 ZK door verkoper Stéphane Oster van dealer Ets. Hennequin.

In de omgeving van Metz, Noord-Oost Frankrijk, heeft de familie Bernard ( “GAEC des 3 Épis “ ) recent haar derde Trioliet Solomix voermengwagen in ontvangst genomen. De familie gebruikt Trioliet voermengwagens op haar bedrijf sinds 2004.

Familie Bernard bewerkt in totaal 280 hectare, waarvan 100ha grasland en de rest akkerbouwgewassen zoals tarwe, koolzaad, wintergerst en mais.

De Trioliet <link https: producten.trioliet.nl voermengwagens solomix-2-zk.html _blank external-link-new-window internal link in current>Solomix 2 1600 ZK – 16m3 wordt gebruikt om dagelijks 80 stuks Holstein-Frisian koeien te voeren, die gezamenlijk jaarlijks zo’n 800.000 liter melk produceren. Op een andere locatie draait een <link https: producten.trioliet.nl voermengwagens solomix-1-zk.html _blank external-link-new-window internal link in current>Solomix 1 1000 ZK – 10m3 om het jongvee en vleesvee te voeren. Dagelijks worden hier twee verschillende rantsoenen gemengd.  

De Solomix voermengwagens hebben door de jaren heen hun diensten bewezen op het bedrijf van de familie Bernard. Ondanks de wisselende oogstomstandigheden van de afgelopen jaren kon de klant met een verticale voermengwagen alle soorten voer (structuurrijk, droog lang hooi of producten met een laag drogestof percentage) altijd mooi homogeen mengen. De Solomix 2 1600 ZK vervangt een Solomix 1 – 12m3 . De machine is tevens voorzien van een<link https: www.trioliet.nl nl blog_artikelen dierenwelzijn item magneet_in_voermengwagen_voorkomt_scherp_in _blank external-link-new-window internal link in current> magneet op de vijzel om kleine metaaldeeltjes uit het voer te filteren.   

De voermengwagen is geleverd door dealer Ets. Hennequin in Metz, onderdeel van de groep “Coopérative Agricole Lorraine” (CAL), Trioliet dealer sinds 2000.
Volgens de familie Bernard is de servicegraad van de dealer een belangrijke factor bij de aankoop van een machine.  “De Solomixen draaien elke dag. Ik verwacht dan ook dat de dealer altijd voor ons klaar staat." Gelukkig hebben wij in de afgelopen 15 jaar nooit grote storingen gehad met de voermengwagens. Wij zijn tevreden met de betrouwbaarheid en kwaliteit van Trioliet. Bovendien zijn de machines van Trioliet robuust gebouwd en hebben ze een goede inruilwaarde”, aldus de familie Bernard.

Naar overzicht van <link https: www.trioliet.nl nl verkooppunten europa _blank external-link-new-window internal link in current>Trioliet verkopers-dealers