Het laatste nieuws

Nauwkeurig laden was nog nooit zo eenvoudig

Triotronic weegsysteem

Triotronic 2810V

Triotronic 3610V

Triotronic 7600T

CC300 App

CC400 View

CC500 Touch

Nieuwe Triotronic elektronische weegsystemen met Cab Control

Een uitgebalanceerd rantsoen is het geheim voor een hoge productie en een gezonde veestapel. De kunst is om elke dag opnieuw het meest optimale rantsoen samen te stellen, exact zoals het op papier bedacht is. De <link http: producten.trioliet.nl triotronic-15.html interne link in huidig>Triotronic elektronische weegsystemen zijn daarbij onmisbaar, want meten is weten!

Trioliet introduceert de nieuwe serie elektronische weegsystemen Triotronic met keuze uit drie weegindicatoren, de 2810V, 3610V en de 7600T. Standaard wordt het weegsysteem geleverd met de weegindicator<link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 triotronic.html external-link-new-window externe link in nieuw> Triotronic 2810V, voorzien van een robuuste behuizing en een verbeterd LCD display. Met deze indicator kan het gewicht per voercomponent worden weergegeven met behoud van het totaalgewicht. Daarnaast is het mogelijk om een streefgewicht te programmeren. Een waarschuwingssignaal geeft aan wanneer het streefgewicht binnen bereik is, waardoor er nauwkeuriger gevoerd kan worden.

Programmeerbare weegindicatoren

De Triotronic 3610V en 7600T zijn programmeerbare weegindicatoren, waarbij de<link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 triotronic-3610v.html external-link-new-window externe link in nieuw> 3610V de programmeerbare variant van de 2810V is. De <link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 triotronic-7600t.html external-link-new-window externe link in nieuw>Triotronic 7600T is een compleet nieuwe weegindicator in het assortiment van Trioliet. De T staat voor ‘Touchscreen’ (aanraakscherm). Met het touchscreen kan gemakkelijk door de voergegevens gebladerd worden en kan men snel schakelen tussen componenten, rantsoenen en diergroepen. Het grote kleurendisplay geeft een perfecte weergave van gewicht en rantsoeninformatie. Wijzigingen in het rantsoen zijn snel en comfortabel vanuit de trekker door te voeren.

Draadloze Cab Control indicatoren

Om het gewicht op afstand te kunnen aflezen zijn er ook drie vernieuwde, draadloze Cab Controls in het assortiment opgenomen; de CC300 App, de CC400 View en de CC500 Touch. Handig wanneer men bijvoorbeeld vanuit het laadvoertuig of bij een krachtvoersilo werkt en geen zicht heeft op de weegindicator. Altijd het actuele gewicht bij de hand, ook bij slecht weer, voor de kuil en ongeacht vanuit welke richting de mengwagen gevuld wordt.

Met de <link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 cab-control-app-cc300.html external-link-new-window externe link in nieuw>CC300 App wordt het weegsysteem bediend via een app op de smartphone of tablet, welke in realtime verbinding staat met het weegsysteem op de voermengwagen. Het actuele gewicht kan worden afgelezen en het weegsysteem kan worden bediend vanaf elke locatie. De CC300 App is een nuttige en waardevolle aanvulling op het Triotronic weegsysteem.

De <link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 cab-control-cc400-view.html external-link-new-window externe link in nieuw>CC400 View is een Cab Control indicator in de cabine van het laadvoertuig. Met de CC400 View kan men het weegsysteem resetten en schakelen tussen de verschillende voercomponenten. Zowel de CC300 App als de CC400 View hebben een optelfunctie, waarbij het gewicht per ingrediënt  weergegeven wordt naast het totaalgewicht van de lading.

De <link http: producten.trioliet.nl triotronic-15 cab-control-cc500-touch.html external-link-new-window externe link in nieuw>CC500 Touch is de meest uitgebreide Cab Control. Met deze indicator, die men bedient vanuit de cabine van het laadvoertuig, kan het weegsysteem op afstand worden geprogrammeerd. Via het touchscreen kunnen o.a. rantsoenen en diergroepen eenvoudig worden aangepast en heeft men altijd het actuele overzicht van de lading.

Maak van je smartphone een afstandsbediening voor de weegcomputer of programmeer de rantsoenen uiterst zorgvuldig en gemakkelijk via een touchscreen indicator. Het nauwkeurig beladen van een voermengwagen was nog nooit zo comfortabel en eenvoudig als met het Triotronic weegsysteem.