Het laatste nieuws

Gouden medaille voor Triomatic T40

Het automatisch voersysteem Triomatic T40 heeft een gouden medaille gewonnen op de Techagro in Brno (Tsjechië). Van de 87 aangemelde producten zijn er 13 bekroond met een prijs.

De Triomatic T40 is een automatisch voerssysteem met een voerrobot en een voerkeuken met aanvoerbodems. In de voerkeuken kan een voorraad ruwvoer in de vorm van kuilblokken of balen voor meerdere dagen worden opgeslagen.

Techagro is uitgegroeid tot de derde grootste agrarische beurs in zijn soort in Europa. Deze positie werd dit jaar ook bevestigd door het hoge internationale gehalte - zowel exposanten als bezoekers uit meer dan 50 landen bezochten de beurs in Tsjechië. Met meer dan 120 duizend bezoekers overtrof de opkomst alle verwachtingen. 

De Techagro is een traditionele barometer van de markt en analyseert de ontwikkeling in de verkoop van landbouwmachines voor het hele seizoen. De sterke bezoekersaantallen en de goede stemming bevestigen de optimistische verwachtingen van de professionals.

Klik hier voor <link http: producten.trioliet.nl automatisch-voeren external-link-new-window externe link in nieuw>Triomatic T40

Klik hier voor <link http: www.bvv.cz de techagro historisch-rekord-techagro-2014-vorlaufiger-abschl _blank external-link-new-window externe link in nieuw>evaluatie Techagro 2014