Het laatste nieuws

Familie Wagemaker wint gouden kuilvoersnijder

Dhr. Geerties (LVD Krone), mevr. Renzelmann (LVD Krone), dhr. Gude (LVD Krone), Fam. Wagemaker, dhr. Liet (Trioliet), dhr. Kleverkamp (Trioliet)

De familie Wagemaker uit Wietmarschen (Duitsland) is winnaar van de gouden Turbobuster TU 170 kuilvoersnijder. De prijs werd dinsdag uitgereikt op ’s werelds grootste landbouwbeurs, de Agritechnica in Hannover. 

De goudkleurige kuilvoersnijder is een jubileumeditie van de Turbobuster TU 170. Dit najaar rolde de 40.000e machine uit de fabriek in Oldenzaal. Trioliet kwam in 1983 als eerste op de markt met de kuilvoersnijder met U-vormig snijraam. Tegenwoordig is het een van de bekendste machines van Trioliet en is het een onmisbaar werktuig op veel boerenbedrijven.

De familie Wagemaker is blij verrast met de gewonnen prijs. “Dit is onze eerste Trioliet kuilvoersnijder en nu vallen we ook nog in de prijzen, we waren totaal overrompeld. De Turbobuster is een fijn apparaat waar we gemakkelijk mee uit de voeten kunnen. Het doet wat het moet doen. Dat we nu een gouden versie hebben gewonnen, maakt het natuurlijk nog mooier.”