Het laatste nieuws

Demonstratie zelfrijders op 18 maart

Op dinsdag 18 maart a.s. worden de Trioliet zelfrijders Smartrac (10m3) en Triotrac (17m3) gedemonstreerd bij Loonbedrijf Gebr. de Jong. Wees erbij en oordeel zelf.

Loonbedrijf Gebr. De Jong is al langere tijd op zoek naar een zelfrijdende voermengwagen, waarbij structuurbehoud en grote laadcapaciteit nadrukkelijke voorwaarden zijn. Al vanaf de eerste introductie op de beurzen is Loonbedrijf de Jong enthousiast over de Triotrac van Trioliet.  Na uitgebreide oriëntatie bij de Trioliet dealer, Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn, is besloten te investeren in de Triotrac 20M3 VL, uitgerust met 4 lospunten om bij voeren in loonwerk alle situaties te kunnen bedienen. De machine werkt uiterst nauwkeurig en efficiënt en kan dankzij de enorme laadcapaciteit in korte tijd grote hoeveelheden voer verwerken. Medio juli 2014 komt de Triotrac beschikbaar voor loonwerk in de regio Hardinxveld-Giessendam. 

Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn
De ontwikkeling van de zelfrijdende voermengwagen is vanaf het begin op de voet gevolgd door Mechanisatiebedrijf de Bruijn. De nieuwste zelfrijdende voermengwagen, de Smarttrac (met snij-laadsysteem) is in bestelling, en komt medio mei beschikbaar als demomachine. Dankzij de jarenlange relatie met de leverancier en het volume in Trioliet kuilvoermachines is enorm veel kennis en ervaring opgedaan, en dat maakt het bedrijf een betrouwbare full-service partner voor Trioliet gebruikers.

Naast de zelfrijders zijn er diverse andere Trioliet machines aanwezig, waaronder zelfladers, een kuilvoersnijder en een voerrobot.

Ontvangst vanaf 13.00 uur.
Aanvang demonstratie: 13.30 uur.

Adresgegevens:

Loonbedrijf Gebr. de Jong
Broekseweg 7
3373 LA Hardinxveld Giessendam 

Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn
Lakerveld 106
4128 LK Lexmond

Telefoon 0347-341668
<link http: www.whdebruijn.nl _blank external-link-new-window externe link in nieuw>www.whdebruijn.nl

 

<link http: producten.trioliet.nl zelfrijders smartrac.html external-link-new-window externe link in nieuw>Meer info Smartrac

<link http: producten.trioliet.nl zelfrijders triotrac.html external-link-new-window externe link in nieuw>Meer info Triotrac