Het laatste nieuws

Anthony Lepage wint reis naar Californië

v.l.n.r. Thierry Charles (Trioliet), Sylvain Bomme, Anthony Lepage, naam onbekend, onbekend, Hélène Duperray

Het nieuwe jaar begint goed voor Anthony Lepage van GAEC Saint Laurent uit Frankrijk. Lepage is namelijk de winnaar van onze jubileumactie. Hij heeft de 6-daagse reis voor twee personen naar Californië gewonnen, inclusief tickets voor de World Ag Expo, ‘s werelds grootste outdoor landbouwbeurs.

Anthony Lepage zal in februari zijn melkveebedrijf voor een week verruilen voor het stadsleven van Los Angeles en San Francisco. De 34-jarige Franse melkveehouder uit Bretagne kijkt er naar uit, het is voor hem een groot avontuur want hij is nog nooit buiten de grenzen van Frankrijk geweest. Anthony: “Een prachtige kans om een deel van Amerika te zien en ook nog eens een mooie manier om de landbouw daar te bekijken en tegelijkertijd mijn Engels op te halen”. Anthony is sinds kort de eigenaar van een <link http: producten.trioliet.nl voermengwagens solomix-p-zkx.html external-link-new-window external link in new>Solomix P3 3600 ZKX-T, een voermengwagen met 36m3 inhoud en een stroblazer.  Het bedrijf beschikt over 140 melkkoeien. “De voermengwagen heeft een enorme capaciteit. We voeren het vee nu één keer per dag en we strooien dagelijks een grote hoeveelheid stro in de stallen, al met al kost het veel minder tijd dan met de oude voerwagen. Dus als ik straks een weekje op vakantie ben dan kan mijn invaller het werk gemakkelijk overnemen”, aldus een lachende Anthony.

Binnenkort worden de koffers gepakt en zal de onvergetelijke reis beginnen. Ook verkoper Sylvain Bomme van dealer Lesieur krijgt de reis aangeboden en zal meereizen naar de USA. Iedereen die in de laatste helft van 2015 een voermengwagen van Trioliet bestelde kon deelnemen aan de jubileumactie. Uit meer dan honderdveertig  inzendingen was Anthony Lepage de gelukkige winnaar.

Met de uitreiking van de prijs komt tevens een einde aan onze 65-jarig jubileumjaar. Een succesvol jaar waarin we hebben kunnen laten zien wat Trioliet allemaal heeft opgebouwd in de afgelopen vijfenzestig jaar; het meest uitgebreide assortiment aan voertechniek, een sterk dealernetwerk wereldwijd en een grote schare trouwe klanten. Een resultaat om trots op te zijn. Met de realisatie van een nieuw logistiek centrum en de uitbreiding van een nieuwe productiehal zijn we tevens klaar voor de toekomst.

We wensen Anthony Lepage en de Sylvain Bomme van dealer Lesieur een reis om nooit te vergeten!