Het laatste nieuws


Indrukwekkend melkveebedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten

Dit is Marmum Dairy Farm in de Verenigde Arabische Emiraten, vlak bij Dubai. Het bedrijf heeft 4200 Holstein koeien en produceert 52,5 miljoen liter melk per jaar. Er wordt gevoerd met twee stationaire mengers van Trioliet. 

lees meer

Open Banendagen 24 en 25 juni 2020

Kom langs om op een informele manier kennis te maken met Trioliet. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en je hebt de kans om toekomstige collega’s en leidinggevenden te spreken in een ontspannen sfeer.

lees meer

Kaas voor de voedselbank

Trioliet schenkt alle cliënten van de voedselbank Oldenzaal/Dinkelland en Losser een kilo kaas van Zuivelboerderij Kaamps uit Deurningen. Het zijn onzekere tijden voor veel mensen, ook voor melkveehouders wereldwijd. De melkprijzen dalen in rap tempo en in sommige landen zijn veehouders zelfs…

lees meer

Elke hap is hetzelfde

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

Meer stabiliteit over de hele koppel

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

“Het voeren gaat in elk geval gewoon door”

Berthold en Nina Altemeyer uit het Duitse Salzbergen hebben een stierenmestbedrijf met 360 stieren en voeren met een Triomatic T30 automatisch voersysteem.

lees meer

Compact TMR voeren

Compact voeren lijkt een oplossing te bieden in de strijd tegen selectie. Maar wat is compact voeren precies en hoe pas je het toe in de praktijk?

lees meer

Een bloemetje voor onze medewerkers

De wereld gaat zwaar gebukt onder de coronacrisis en dus kan iedereen wel een beetje vrolijkheid gebruiken. Met die gedachte neemt Trioliet deel aan de actie “Tulpen voor Voedsel”. Hiermee willen we de bloemenbranche, één van de vele branches die het momenteel erg zwaar heeft, een steuntje in de rug…

lees meer

Corona maatregelen

Ook wij volgen de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus op de voet en hebben enorm veel respect voor iedereen die werkt in de zorg, het onderwijs, bij veiligheidsdiensten en in andere cruciale beroepen. Zij maken het leven in deze bizarre tijd mogelijk, voor ons allemaal. 

Uiteraard treft…

lees meer

Trioliet neemt fabriek van Ursus over

Trioliet neemt de fabriek van de Poolse tractor- en landbouwmachineproducent Ursus in Opalenica over. Ursus is al meer dan 25 jaar toeleverancier van de voermengwagenfabrikant uit Oldenzaal en levert frames en onderdelen. Per 1 maart 2020 is Trioliet de nieuwe eigenaar en gaat het bedrijf verder…

lees meer

25% minder dieselverbruik dankzij Shifttronic

Melkveehouder Cees Middelweerd verbruikt tegenwoordig nog maar tien i.p.v. dertien liter diesel per uur met zijn 24-kuubs voermengwagen.

lees meer

Agritechnica 2019

We zijn er klaar voor! De Agritechnica 2019, 's werelds grootste landbouwbeurs in Hannover (Duitsland). Je vindt ons in Hal 25, stand B13. Kom langs voor het laatste nieuws op het gebied van voertechniek en voor een kop koffie natuurlijk.

Agritechnica 10-16 november 2019
Hal 25, Stand B13

 

Tot…

lees meer

Whitepaper: Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen?

Download hier de Whitepaper "Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen' en leer hoe je het mengresultaat zelf kunt beïnvloeden.

Whitepaper: "Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen"

lees meer

Trioliet voert actie!

Ons team was dinsdag 01 oktober aanwezig op het Malieveld in Den Haag om de boeren een steuntje in de rug te bieden en te laten we zien dat we (bijna letterlijk) achter hen staan. Want de agrarische sector heeft te maken met enorme uitdagingen en onzekerheden. Boeren werken elke dag keihard om het…

lees meer

Open Banendagen 3 en 5 september

Kom langs om op een informele manier kennis te maken met Trioliet. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en je hebt de kans om toekomstige collega’s en leidinggevenden te spreken in een ontspannen sfeer.

Je bent van harte welkom op dinsdag 3 of donderdag 5 september tussen 16:00 - 20:00 uur.

lees meer

Schaalmodel Solomix 3 4600 VLX-B-T voermengwagen (1:32)

Dit exact op schaal gemaakte voermengwagen-model heeft een brede dwarsafvoerband, drie verticale vijzels en onze nieuwe trap met ruim bordes en zichtvensters. Het schaalmodel wordt geleverd in een fris-ogende groene geschenkverpakking. Interesse? Aanvragen kunnen worden gedaan via onze importeurs of…

lees meer

Op bezoek bij een trouwe Trioliet Solomix klant in Frankrijk

In de omgeving van Metz, Noord-Oost Frankrijk, heeft de familie Bernard ( “GAEC des 3 Épis “ ) recent haar derde Trioliet Solomix voermengwagen in ontvangst genomen. De familie gebruikt Trioliet voermengwagens op haar bedrijf sinds 2004.

Familie Bernard bewerkt in totaal 280 hectare, waarvan…

lees meer

5 redenen waarom je de messen in je mengwagen regelmatig moet controleren

5 belangrijke redenen om de vijzelmessen in je voermengwagen regelmatig te controleren.

lees meer

Trioliet specialist in hartje Bretagne: Campion SARL

Familiebedrijf Campion SARL, gevestigd in Merdrignac, Frankrijk is Trioliet dealer sinds 2012. Het bedrijf wordt geleid door Sebastien, Manu en Aurélie. De klantenkring bestaat met name uit (melk)veehouders, loonwerkers en CUMA’s. Een CUMA is een coöperatie waarbij boeren gezamenlijk…

lees meer

’s Werelds meest energiezuinige poedercoatinstallatie staat bij Trioliet

Trioliet is de trotse eigenaar van een nieuwe poedercoatinstallatie. En niet zomaar ééntje, het is een uniek exemplaar. Het gaat om de eerste energiezuinige dubbel laags poedercoatinstallatie ter wereld. Samen met Gema Switserland GmbH, de Zwitserse leverancier van de installatie, en AkzoNobel…

lees meer