Het laatste nieuws


Agritechnica: Triomix P

Het Trioliet programma is uitgebreid met de Triomix P1 1200. Dit is een zelfladende voermengwagen, type Triomix, met voorop een stroblazer. De dwarsafvoerband is naar de achterzijde verplaatst waardoor ook in U-stallen optimaal uitgedoseerd kan worden. 


Agritechnica, Hal 25 Stand B13

lees meer

Open Banendagen

Wil je in een informele sfeer meer te weten komen over ons bedrijf en openstaande vacatures? Kom dan naar onze Open Banendagen op 29 en 31 oktober 2013 van 16.00 tot 20.00 uur.

Door middel van een rondleiding informeren we je over ons bedrijf, de machines die we ontwikkelen en produceren en heb je de…

lees meer

Smartrac populair bij middelgrote bedrijven


De compacte zelfrijder Smartrac komt tegemoet aan de behoeftes van kleine en middelgrote agrarische ondernemingen. De machine is economisch aantrekkelijk vanwege het lage brandstofgebruik en de behandeling van de voerstructuur, waardoor nauwelijks verlies plaatsvindt. Geen wonder dus dat de…

lees meer

NIEUW: Triomix P

Het Trioliet programma is uitgebreid met de Triomix P1 1200. Dit is een zelfladende voermengwagen, type Triomix, met voorop een stroblazer. De dwarsafvoerband is naar de achterzijde verplaatst waardoor ook in U-stallen optimaal uitgedoseerd kan worden.

lees meer

Gouden Medaille voor automatish voersysteem Triomatic

Op de beurs Agrartechnik in Brno (28/06 – 01/07) is onze Triomatic T30 onderscheiden met een gouden medaille voor de beste en meest innovatieve technologie voor veehouders.

lees meer