Het laatste nieuws

Triomatic T30 1000 Voerbunker

Als specialist in voertechniek biedt Trioliet het grootste aanbod aan Triomatic automatische voersystemen. Verschillende voerkeukens en drie verschillende voerrobots maken maar liefst twaalf combinaties mogelijk.

De voerkeuken van de Triomatic T30 bestaat uit één of meerdere voerbunker(s).
Het is geschikt voor alle soorten voer. De voorraadbunkers zijn gemaakt van RVS en zijn eenvoudig te vullen met silotangen. De voerrobot haalt het voer per bunker op op basis van de voorgeprogrammeerde hoeveelheid. De bunkers zijn volledig hydraulisch aangedreven.

De voordelen van de Triomatic T30 voerbunker op een rij: snel en eenvoudig laden, restmateriaalklep voorkomt voerverlies, zelflerende valcorrectiesoftware voor vullen tot op de kilogram, minimaal onderhoud door o.a. Automatische kettingspaninrichting en schraapbodemketting beschermd door het voer, optimale aanpassing aan de meest uiteenlopende basisvoersoorten door in hoogte verstelbare doseerrollen en lage investeringskosten.

Als uitbreiding van het huidige T30 assortiment introduceert Trioliet op Eurotier 2022 de nieuwe T30 1000 voerbunker. De nieuwe T30 1000 voerbunker heeft een inhoud van 10 m³. De maximale belasting is 5.000 kg. Geschikt voor kleinere melkveebedrijven met kleinere dagelijkse hoeveelheden mais, gras etc. maar ook voor schapen- en geitenhouders. Maar ook voor grotere systemen, waar van bepaalde componenten slechts kleine hoeveelheden worden gevoerd, zoals stro.

Tot nu toe hebben de T30 voerbunkers een inhoud van 18 m³. Vanaf nu heeft u de keuze tussen voerbunkers met een inhoud van 10 m³ of 18 m³ of een combinatie van beide. Voor melkveehouders die al met een Triomatic T30 voersysteem werken, kan de 1000 bunker achteraf worden ingebouwd.

De nieuwe T30 1000 voerbunker:

1.        Geschikt voor (kleinere) melkveebedrijven met kleinere dagelijkse hoeveelheden maïs en gras etc. én voor grotere bedrijven waar slechts kleine hoeveelheden van bepaalde componenten worden gevoerd, zoals stro.

2.        Nauwkeurig vullen van de robots dankzij de zelflerende navalcorrectie-software.

3.        Geen voerverliezen dankzij de restvoerklep.

4.        Lage onderhoudskosten door een van het voer afgeschermde bodemketting met automatische spaninrichting.

5.        Optimale aanpassing aan de meest uiteenlopende voersoorten dankzij de in hoogte verstelbare doseerwalsen.

6.        Geschikt voor ruwvoer met een halmlengte tot 15 cm.

7.        Besparing op bouwkosten door geringere afmetingen/inbouwmaten.

Bezoek ons:
Eurotier 2022: Hal 27, Stand G32

 

Automatische voersystemen Alle producten​​​​​​​