Het laatste nieuws

Robert Liet te gast bij IKT Café

Dhr. R. Liet, algemeen directeur

Tijdens het IKT Café op 12 mei interviewt Dorothee Loorbach Robert Liet, algemeen directeur van Trioliet, over innovatie, de landbouwmarkt, nieuwbouw en nog veel meer.

In 2014 een nominatie voor de prestigieuze Koning Willem I-prijs, dit jaar oplevering van een nieuwe montagehal en logistiek centrum en eveneens staan ze dit jaar op de 32e plek in de top 100 van de Maakindustrie. Het toonaangevende Oldenzaals familiebedrijf Trioliet is marktleider op het gebied van voertechniek. Wereldwijd worden dagelijks duizenden koeien met de technieken van Trioliet gevoerd. Trioliet biedt optimale en duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee, maar ziet ook afgeleide oplossingen voor biogasinstallaties als een voorname missie.

Het IKT Café staat in het teken van ACTUALITEIT. Dat betekent dat er elke maand door het IKT een gastspreker wordt uitgenodigd die op dat moment  in de belangstelling van de media staat. Het Café staat open voor alle deelnemers van IKT en 10 introducees via De Ondernemer Oost en is bedoeld om elkaar in een wat meer informele sfeer te ontmoeten.

meer informatie: <link https: oost.deondernemer.nl activiteit ikt-cafe _blank external-link-new-window external link in new>oost.deondernemer.nl/activiteit/ikt-cafe