Het laatste nieuws

Opening Trioliet Training Centre (TTC)

v.l.n.r. Robert Liet (Alg. directeur), Jeroen Meijerink (PR manager), Bart Koekkoek (Produt manager) en Paul Velthuis (Service manager)

Op het bedrijfsterrein in Oldenzaal is donderdag 16 april het Trioliet Training Centre (TTC) geopend. Onder het toeziend oog van zo’n 50 gasten uit de Noord-Amerika en Mexico werd het opleidingscentrum van Trioliet op ludieke wijze in gebruik genomen. Met de messen van de zelfrijdende voermengwagen Triotrac werd een slagroomtaart aangesneden.

Het Trioliet Training Centre bestaat uit drie presentatieruimtes en een praktijklokaal waar de voermachines- en systemen kunnen worden gepresenteerd. In de grote presentatieruimte kunnen grote groepen mensen ontvangen worden, tot ca. 200 personen. Alle ruimten zijn voorzien van de modernste presentatie- en communicatiemiddelen.

Trioliet dealers worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis over de producten te updaten. Trainingen kunnen bestaan uit een commerciële training of een technische scholing. Tijdens technische scholingen wordt het praktijklokaal gebruikt om a.d.h.v. een machineopstelling de techniek tot in detail uit te leggen. Met de opening van het nieuwe opleidingscentrum is de opleidingscapaciteit vergroot en kunnen er meer scholingen voor grotere groepen worden georganiseerd.