Het laatste nieuws

Open Dag bij Trioliet

Dit najaar viert Trioliet haar 65-jarig jubileum en om dat te vieren opent Trioliet op zaterdag 26 september haar deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van één van ’s werelds grootste fabrikanten van voertechniek voor de veehouderij. Afgelopen voorjaar werd het nieuwe Trioliet Training Centre (TTC) geopend en onlangs werd er een nieuwe assemblagehal en logistiek centrum gebouwd. Nu is het tijd om de deuren te openen en het publiek te laten zien wat er allemaal is opgebouwd in die 65 jaar.

Wie zaterdag 26 september naar de Kleibultweg in Oldenzaal komt zal verbaasd zijn over de grootte van het Twentse familiebedrijf. In de afgelopen jaren heeft het een enorme groeispurt doorgemaakt. Inmiddels werken er ruim 230 mensen en beslaat het totale bedrijfsoppervlak maar liefst 51.000 m2. Van de 230 medewerkers werken er dertig mensen aan het ontwikkelen van nieuwe machines en het optimaliseren van het bestaande programma. 

Tijdens de open dag zijn alle productiehallen opengesteld voor publiek. De montagelijnen waar kuilvoersnijders, zelfladende voermengwagens en Solomixen worden geassembleerd is die dag voor iedereen toegankelijk. In de nieuwe assemblagehal is de geheel nieuw ingerichte productielijn voor de zelfrijdende voermengwagens Triotrac en Smartrac te bezichtigen. Maak ook kennis met de allernieuwste zelfrijder, de Triotrac New Edition.

Het aanbod van Trioliet voertechniek is zeer breed. Zo zijn er bijvoorbeeld alleen al 125 verschillende typen getrokken voermengwagens, allemaal gebaseerd op het verticale mengprincipe. Trioliet ontwikkelt continu eigen producten met unieke Trioliet kenmerken, zoals het snijdsysteem. Een techniek die de voerstructuur niet aantast en resulteert in een betere opname van voer en dus in gezondere koeien. Alle innovaties van Trioliet zijn gebaseerd op een efficiënte(re) bedrijfsvoering voor de veehouder. Daarmee is ze de enige specialist in voertechniek met zo’n groot aanbod aan machines. Van kuilvoersnijder tot volledig geautomatiseerd voersysteem. Nieuwsgierig? Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 26 september.

 

Datum : Zaterdag 26 september 2015
Tijd : 13.00 – 17.30 uur
Locatie : Kleibultweg 59 in Oldenzaal