Het laatste nieuws

Nieuw hoofdkantoor en naamswijziging Trioliet

Trioliet heeft een nieuw hoofdkantoor in gebruik genomen. Het nieuwe onderkomen heeft een oppervlakte van ruim 1.500 m² en is gelegen naast de huidige fabriek van Trioliet. Het pand beschikt over een groot aantal moderne ontvangstruimtes en biedt ruimte aan de verkoop-, marketing en financiële afdeling. Voor scholingen is er een speciaal trainingscentrum ingericht waar voermachines kunnen worden gedemonstreerd. 

Het huidige kantoorpand wordt betrokken door de afdelingen engineering, werkvoorbereiding, inkoop en service. Onlangs is ook een aangrenzend perceel aangekocht met een oppervlakte van ca. 17.000 m², hiermee is de totale bedrijfsoppervlakte van Trioliet met ca. 30% uitgebreid tot ca. 51.000 m².  Met deze uitbreiding is er ingezet op verdere groei van de bedrijfsactiviteiten in Oldenzaal.

Naamswijziging

Per 1 januari 2014 is de officiële firmanaam van Trioliet Mullos B.V. gewijzigd in Trioliet B.V. Na de overname in 1958 van Mullos, fabrikant van o.a. hooiblazers, ontstond de naam Trioliet Mullos. In de volksmond wordt echter steeds vaker de naam Trioliet gebruikt. Zodoende is besloten om per 1 januari 2014 de officiële firmanaam om te zetten in Trioliet.

Trioliet is marktleider in innovatieve en duurzame voertechniek in de melk- en rundveehouderij. Door haar unieke positie als specialist in voermachines- en installaties geniet het bedrijf internationale bekendheid. Meer dan 85% van de omzet wordt geëxporteerd, waarbij de West Europese en Noord Amerikaanse markten de belangrijkste afzetgebieden zijn. Bij Trioliet werken ca. 210 mensen.

Het nieuwe adres:

Trioliet B.V.
Kleibultweg 59
NL-7575 BW Oldenzaal

Postbus 134
NL-7570 AC Oldenzaal

Tel. +31-541-572121
Email: <link>info@trioliet.com
Internet: www.trioliet.com