Het laatste nieuws

Marc Jansen nieuwe CEO Trioliet

Trioliet heeft Marc Jansen per 1 maart 2023 benoemd tot de nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Hij volgt Robert Liet op die sinds 2007 algemeen directeur is van Trioliet. Robert Liet blijft nauw betrokken bij de verdere groei en ontwikkeling van Trioliet, als  aandeelhouder en managing director van Trioliet Holding. 

Marc is sinds 2018 werkzaam bij Trioliet als Manager Productie en Logistiek en is tevens lid van het Management Team. Hij heeft een uitgebreide ervaring als manager in verschillende functies bij diverse bedrijven.

Marc (53) is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Raalte, Overijssel. Als boerenzoon heeft hij ruime ervaring opgedaan in de agrarische sector. Hij heeft een mooie staat van dienst opgebouwd en zal zijn kennis en ervaring inzetten om Trioliet te ondersteunen bij de verdere groei. In 2022 bedroeg de omzet van Trioliet ca. 100 miljoen euro met in totaal 375 medewerkers. Voor 2023 wordt een verdere groei verwacht. 

Groeikoers voortzetten

Marc Jansen ziet het als zijn missie als nieuwe CEO om de groeikoers van Trioliet voort te zetten. "We zullen de succesvolle internationale expansiestrategie van Trioliet verder stimuleren en onze ontwikkeling versnellen”, aldus Marc Jansen.