Het laatste nieuws

Jarno Reulink nieuwe sales director bij Trioliet

Op 2 januari is Jarno Reulink gestart als sales director/commercieel manager bij Trioliet en wordt verantwoordelijk voor de Sales- en Aftersales afdelingen, waaronder Verkoop, Marketing, Productmanagement, Public Relations, Spare Parts en Service.

Jarno Reulink (38) is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Eerbeek. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in de agrarische sector.

Na zijn afstudeerstage op de Trioliet marketingafdeling was hij begonnen op de verkoop binnendienst. Vanaf eind 2008 is Jarno de Trioliet Export Manager voor Zuid-Europa en Zuid-Amerika. Hij heeft in al die jaren een mooie staat van dienst opgebouwd en zal zijn kennis en ervaring inzetten om Trioliet te ondersteunen bij de verdere groei van het bedrijf.

“De kans om als sales director bij een specialistisch familiebedrijf met een heldere langetermijnvisie én een rijke historie aan de slag te gaan kon ik niet onbenut laten. Want zeg je 'specialist in voertechniek', dan zeg je Trioliet. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het hele team het succes verder uit te bouwen.”, aldus Jarno Reulink. 

In 2023 bedroeg de omzet van Trioliet 114 miljoen euro met in totaal 400 medewerkers. 

Voor verdere informatie:  Jeroen Meijerink (PR Manager), pr@trioliet.com