Het laatste nieuws

Bedankt voor uw bezoek aan de Open Dag!

De Trioliet Open Dag 2023 was afgelopen zaterdag een daverend succes. Ondanks het mindere weer bezochten ca. 2500 mensen onze  fabriek in Oldenzaal.  Het was  prachtig om te zien dat, naast het bezoek van volwassenen, er ook veel kinderen meekwamen en interesse toonden in onze (voer)techniek.

Het was de 3e keer dat Trioliet haar deuren opende voor het publiek. De laatste keer was in 2015 tijdens het 65- jarig jubileum. Het 70-jarig bestaan viel in de corona-periode waardoor er geen Open Dag mogelijk was. In de tussentijd heeft Trioliet niet stilgezeten en is het bedrijf verder uitgegroeid tot toonaangevende fabrikant in voertechniek voor de veehouderij.

De Trioliet Open Dag 2023 was met name bedoeld voor Trioliet medewerkers en hun familie, bekenden en verdere geïnteresseerden. Uit het grote aantal positieve reacties blijkt dat de Open Dag bijzonder in de smaak is gevallen.

Via deze weg willen we alle belangstellenden hartelijk bedanken voor hun bezoek aan Trioliet. Het was overweldigend!

Een mooie impressie van deze prachtige, succesvolle Open Dag tref je aan onder de link https://youtu.be/U2JNGCnKB0c

Hartelijk dank namens het hele Trioliet team!  

 

Trioliet collega Jeroen Wijlens heeft zelf ook een mooie compilatie gemaakt van de Trioliet Open Dag 2023. Hierbij de link naar deze Volmer-video:

www.youtube.com/watch