Premium voertechniek voor de veehouderij

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 70 jaar ervaring.

Trioliet is een familiebedrijf. De broers Max, Fred en Cees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. Na de overname van Mullos werd de handelsnaam omgedoopt in Trioliet Mullos. In 2007 nam Robert Liet, zoon van een van de oprichters, de dagelijkse leiding over.

Bij Trioliet werken ruim 250 mensen, verdeeld over de hele wereld. Het grootste deel is echter werkzaam bij de hoofdvestiging in Oldenzaal.

Klik hier voor een overzicht van de Trioliet historie

Wereldspeler op het gebied van voertechniek

Trioliet is fabrikant van voertechniek. Met onze machines worden dagelijks wereldwijd miljoenen koeien gevoerd. In meer dan 70 jaar zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van voertechniek. Het wereldwijd bieden van optimale en duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee op professionele bedrijven zien wij als onze voornaamste missie.

Dat betekent dat het ontwerpen van nieuwe oplossingen en doorontwikkelen van bestaande technieken tot onze hoogste prioriteit behoren. Voor rundveebedrijven wereldwijd zijn we in staat passende oplossingen te bieden. We putten daarbij uit ons uitgebreide assortiment.

Export naar ruim 50 landen

Trioliet is uniek als compleet aanbieder van premium voertechniek voor veehouderijen. Vandaar dat 85% van de machines wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen. Alle producten van Trioliet zijn toegespitst op een efficiënte bedrijfsvoering.