Ga jij stage lopen op de HR afdeling van Trioliet?

Het familiebedrijf Trioliet ontwikkelt en maakt machines om rundvee van voer te voorzien. Als een echt Twents bedrijf, gevestigd in Oldenzaal, heerst hier een nuchtere, hardwerkende maar ook gezellige sfeer. Trioliet is een informeel bedrijf die veel zorg draagt voor zijn medewerkers, en dit is ook te merken. Trioliet heeft medewerkers die bereid zijn net dat kleine stukje extra te doen voor het bedrijf en het verloop is erg laag. Op dit moment zijn wij op zoek naar een HR-stagiair(e) voor februari 2020!

Wat ga je doen?
Wat wil je doen? Wat vind je leuk om te doen? Op onze HR afdeling zijn er veel mogelijkheden. Als jij laat zien dat je het kunt, dan krijg je hier veel vrijheid. Wij verwachten van jou dat je meedraait en een onderdeel wordt van onze HR afdeling. Daarnaast vinden wij het prettig als jij meedenkt met ons en eventueel zelfs met verbetervoorstellen komt voor onze afdeling.

Met de volgende onderwerpen kun jij aan de slag gaan:

    - Employer branding
    - Werving & selectie
    - Duurzame inzetbaarheid
    - Organisatie van de open banen dagen
    - Wet verbetering poortwachter
    - Personeelsadministratie
    - Daarnaast is er nog ruimte voor eigen input

In ruil hiervoor krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, een stagevergoeding, reiskosten en een hele leuke stageperiode.

Wat zoeken wij?
Dat jij als toekomstig HR professional integer, daadkrachtig en proactief moet zijn, dat weet jij natuurlijk al. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ambitieus, empathisch en vooral gezellig bent. Je komt te werken in een hecht team die het belangrijk vindt om op te komen voor de belangen van de medewerkers. Er wordt op onze HR afdeling veel gesprekken gevoerd en het komt regelmatig voor dat een medewerker het kantoor komt binnenwandelen om wat te bespreken. Daarom is het belangrijk dat je mondeling sterk bent.

Lijkt jou dit wat?
Stuur dan een e-mail naar solliciteren@trioliet.com, en stuur een korte motivatie en je CV op.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met:
Lizzy Diepenbroek, HR-medewerker
Tel: (0541) 57 21 72

 

Klik hier voor onze brochure