Ga jij stage lopen bij de Manufacturing Engineers van Trioliet?

Het familiebedrijf Trioliet ontwikkelt en maakt machines om rundvee van voer te voorzien. Als een echt Twents bedrijf, gevestigd in Oldenzaal, heerst hier een nuchtere, hardwerkende maar ook gezellige sfeer. Trioliet is een informeel bedrijf dat veel zorg draagt voor zijn medewerkers, en dit is ook te merken. Trioliet heeft medewerkers die bereid zijn net dat kleine stukje extra te doen voor het bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar een werktuigbouwkunde stagiair voor februari 2020!

Wat ga je doen?
Wat wil je doen? Wat vind je leuk om te doen? Op onze afdeling zijn er veel mogelijkheden. Als jij laat zien dat je het kunt, dan krijg je hier veel vrijheid. Wij verwachten van jou dat je meedraait en een onderdeel wordt van onze afdeling. Daarnaast vinden wij het prettig als jij meedenkt met ons en eventueel zelfs met verbetervoorstellen komt voor onze afdeling.

Je komt terecht in de projectgroep Solomix, onderdeel van de afdeling R&D. In deze projectgroep ben je samen met elf andere collega’s verantwoordelijk voor de Solomix machines. Eerst loop je een week mee in de montage en daarna start je op de afdeling met het aanleren van het CAD pakket. Als stagiaire leer je hoe machines zijn opgebouwd in 3D en hoe de tekeningen en stuklijsten gereed worden gemaakt voor uitbesteding in het buitenland. Je staat jouw collega’s bij in dagelijkse werkzaamheden op de afdeling.

Met de volgende onderwerpen kun jij aan de slag gaan:
  - Onderhoud en update van het machine assortiment in 3D CAD gekoppeld aan PDM
  - Samenstellen en configureren van de verkochte (special) machines
  - Aanvragen voor specials onderzoeken op technische haalbaarheid
  - Verzorgen van maatschetsen, situatietekeningen en simulaties
  - Vastleggen van stuklijsten en alle ter zake doende gegevens
 -  Opbouw en onderhoud van de modulaire structuur
 -  Onderzoeken en i.s.m. R & D oplossen van kwaliteitsproblemen in de productie
 -  Ontwerpen van hulpmiddelen voor het optimaliseren van de productie

In ruil hiervoor krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, een stagevergoeding, reiskosten en een hele leuke stageperiode.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een hbo werktuigbouwkunde-student. Dit is een meewerkstage, dus studenten die voor het eerst gaan stagelopen hebben de voorkeur. Je komt terecht op een gezellige afdeling waar humor een must is. Het team bestaat uit twaalf personen.

Lijkt jou dit wat?
Stuur dan een e-mail naar solliciteren@trioliet.nl,
en stuur een korte motivatie en je CV op.

 

Klik hier voor onze brochure