16/05/2019

Trioliet specialist in hartje Bretagne: Campion SARL

Familiebedrijf Campion SARL, gevestigd in Merdrignac, Frankrijk is Trioliet dealer sinds 2012. Het bedrijf wordt geleid door Sebastien, Manu en Aurélie. De klantenkring bestaat met name uit (melk)veehouders, loonwerkers en CUMA’s. Een CUMA is een coöperatie waarbij boeren gezamenlijk landbouwmachines kopen om deze rendabel en efficiënt in te kunnen zetten. Zelfrijdende voermengwagens zijn erg populair bij CUMA’s in West-Frankrijk.

Campion SARL verzorgt niet alleen de verkoop maar ook het onderhoud aan de voermengwagens. De monteurs volgen regelmatig de technische scholingen die Trioliet organiseert voor haar dealers, waardoor ze snelle en goede service kunnen bieden. De dealer staat dag en nacht klaar voor haar klanten, ook tijdens de weekenden. “Een klant wil niet wachten, dus we moeten snel kunnen handelen. Die toegevoegde waarde is voor ons heel belangrijk. Klanten worden steeds veeleisender en daar willen we goed op inspelen”, aldus Sebastien.  

Sebastien: « Trioliet heeft een zeer breed productenpakket, daarom kunnen wij onze klanten altijd een oplossing bieden. Vrijwel alle typen machines hebben we al eens verkocht ; Turbobuster TU, Gigant, Triomix, Solomix, Solomix P, Smartrac en Triotrac. De communicatielijnen tussen ons in Bretagne en de fabriek in Oldenzaal zijn zeer kort en dat is erg fijn. Wij zien ook dat Trioliet haar producten steeds verder ontwikkelt en daarbij ook denkt aan nieuwe oplossingen voor de toekomst. Wij hebben het gevoel dat we in Trioliet de juiste partner hebben gevonden. «

Naar overzicht van Trioliet verkopers-dealers