Het laatste nieuws


Perfect mengsel met lichte trekker en grote voermengwagen

Shifttronic powershift maakt de combinatie van een kleine tractor en een grote voermengwagen mogelijk. Hoewel melkveehouder Eigil Miang de relatief lichte trekker Case IH Maxxum met 140 pk heeft, koos hij toch voor een volumineuze 46-kuubs voermengwagen.

lees meer

Verbeter de voernauwkeurigheid met geautomatiseerde stationaire voermenger

Bij Vir-Clar Farms hebben ze de voertijd met ongeveer 2 tot 3 uur per dag weten te verkorten door automatisering in hun voordeel te laten werken. Bekijk het interview.

lees meer

Kuilvoersnijder van Trioliet beste uit de test

De kuilvoersnijder Turbobuster TU van Trioliet komt als beste uit de Boerderij kuilvoersnijdertest*. De uitvoerige test toonde aan dat het voorkomen van broei vooral in de details én de snijsnelheid zit.

Zeer dicht kuilblok

Dat Trioliet als beste uit de test komt is op zich niet vreemd. Trioliet…

lees meer

Kerstgroet

Wij wensen iedereen fijne Feestdagen en een mooi en gezond Nieuwjaar!

lees meer

Nieuwe zelfrijdende voermengwagen: Triotrac M

Maak kennis met de Triotrac M, onze nieuwe zelfrijdende voermengwagen. Deze 14 m3 zelfrijder heeft één verticale vijzel en een snijd- laadsysteem met invoerrotor om het voer in de mengkuip te laden. Dit unieke inbrengsysteem zorgt dat er schoon wordt gewerkt en er geen kostbare voercomponenten…

lees meer

Productlancering: 22 oktober 2020

Zet in je agenda: 22 oktober 2020. Abonneer je op het Trioliet YouTube-kanaal en onze nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat je de productlancering van dit jaar niet mist. Het online evenement vindt plaats op YouTube dus zorg dat je je abonneert om eraan herinnerd te worden. Ga naar ons YouTube kanaal

lees meer

Indrukwekkend melkveebedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten

Dit is Marmum Dairy Farm in de Verenigde Arabische Emiraten, vlak bij Dubai. Het bedrijf heeft 4200 Holstein koeien en prodceert 52,5 miljoen liter melk per jaar. Er wordt gevoerd met twee stationaire mengers van Trioliet. 

lees meer

Open Banendagen 24 en 25 juni 2020

Kom langs om op een informele manier kennis te maken met Trioliet. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en je hebt de kans om toekomstige collega’s en leidinggevenden te spreken in een ontspannen sfeer.

lees meer

Kaas voor de voedselbank

Trioliet schenkt alle cliënten van de voedselbank Oldenzaal/Dinkelland en Losser een kilo kaas van Zuivelboerderij Kaamps uit Deurningen. Het zijn onzekere tijden voor veel mensen, ook voor melkveehouders wereldwijd. De melkprijzen dalen in rap tempo en in sommige landen zijn veehouders zelfs…

lees meer

Elke hap is hetzelfde

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

Meer stabiliteit over de hele koppel

Het toepassen van de compact voeren theorie kan op verschillende manieren. Lees hier hoe deze melkveehouder baat heeft bij zijn manier van compact TMR voeren.

lees meer

“Het voeren gaat in elk geval gewoon door”

Berthold en Nina Altemeyer uit het Duitse Salzbergen hebben een stierenmestbedrijf met 360 stieren en voeren met een Triomatic T30 automatisch voersysteem.

lees meer

Compact TMR voeren

Compact voeren lijkt een oplossing te bieden in de strijd tegen selectie. Maar wat is compact voeren precies en hoe pas je het toe in de praktijk?

lees meer

Frits Anema wordt sales director bij Trioliet

Op 1 mei 2020 start Frits Anema als sales director/commercieel manager bij Trioliet. Frits Anema wordt verantwoordelijk voor activiteiten op de Sales en Aftersales afdelingen, waaronder Verkoop, Marketing, Productmanagement, Public Relations, Spare Parts en Service. Deze taken neemt hij over van de…

lees meer

Een bloemetje voor onze medewerkers

De wereld gaat zwaar gebukt onder de coronacrisis en dus kan iedereen wel een beetje vrolijkheid gebruiken. Met die gedachte neemt Trioliet deel aan de actie “Tulpen voor Voedsel”. Hiermee willen we de bloemenbranche, één van de vele branches die het momenteel erg zwaar heeft, een steuntje in de rug…

lees meer

Corona maatregelen

Ook wij volgen de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus op de voet en hebben enorm veel respect voor iedereen die werkt in de zorg, het onderwijs, bij veiligheidsdiensten en in andere cruciale beroepen. Zij maken het leven in deze bizarre tijd mogelijk, voor ons allemaal. 

Uiteraard treft…

lees meer

Trioliet neemt fabriek van Ursus over

Trioliet neemt de fabriek van de Poolse tractor- en landbouwmachineproducent Ursus in Opalenica over. Ursus is al meer dan 25 jaar toeleverancier van de voermengwagenfabrikant uit Oldenzaal en levert frames en onderdelen. Per 1 maart 2020 is Trioliet de nieuwe eigenaar en gaat het bedrijf verder…

lees meer

25% minder dieselverbruik dankzij Shifttronic

Melkveehouder Cees Middelweerd verbruikt tegenwoordig nog maar tien i.p.v. dertien liter diesel per uur met zijn 24-kuubs voermengwagen.

lees meer

Agritechnica 2019

We zijn er klaar voor! De Agritechnica 2019, 's werelds grootste landbouwbeurs in Hannover (Duitsland). Je vindt ons in Hal 25, stand B13. Kom langs voor het laatste nieuws op het gebied van voertechniek en voor een kop koffie natuurlijk.

Agritechnica 10-16 november 2019
Hal 25, Stand B13

 

Tot…

lees meer

Whitepaper: Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen?

Download hier de Whitepaper "Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen' en leer hoe je het mengresultaat zelf kunt beïnvloeden.

Whitepaper: "Hoe optimaliseer ik mijn voermengwagen"

lees meer